Over ons

Solide Forta - Antwerpen - Over onsExtra ondersteuning nodig in het huishouden? Wilt u meer tijd om van het leven te genieten? Doe dan een beroep op Solide Forta uit Antwerpen. Wij zijn al jaren een vertrouwd bedrijf op het gebied van dienstencheques. U kan bij ons terecht voor een betrouwbare, professionele huishoudhulp of onze strijkservice.

Het verbeteren van de levenskwaliteit van zowel onze klanten als medewerkers is voor ons een topprioriteit. De medewerkers van Solide Forta kunnen rekenen op een duurzame job aan een eerlijke verloning, met bijkomende voordelen en een aangepaste opleiding.

We streven naar een snelle, correcte en efficiënte dienstverlening voor al onze klanten. We komen uw thuishelper persoonlijk bij u voorstellen (indien gewenst). Doordat het altijd dezelfde persoon is die bij u langs komt, bouwt u al snel een vertrouwensband op. Wij zorgen er ook voor dat u een vast aanspreekpunt in ons bedrijf heeft. Zo weet u altijd perfect waar u aan toe bent.

U betaalt ons via dienstencheques. Hier leest u hoe u die cheques kan bestellen en gebruiken.
Wenst u gebruik te maken van de diensten van Solide Forta? Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. Wij staan klaar om u verder te helpen.

Openingsuren

Maandag - Donderdag : 09u30 – 12u30 & 13u30 - 16u30
Vrijdag : 10u00 – 13u00 & Op Afspraak

Contacteer ons

Solide Forta GCV    
  Italiëlei 213 Tel.: 03/225 05 99
  2000 Antwerpen info@solide-forta.be
  België    
Ligging Erkenningsnummer: 04078
Solide Forta, Italiƫlei 213, 2000 Antwerpen, ligging, Tel.: 03 225 05 99, info@solide-forta.be, Erkenning: 04078, Stratenplan